Artikel

20-jarige man mishandeld na biosbezoek

Op 18 maart ging een 20-jarige man uit Barendrecht met zijn vriendin, haar zus en de vriend van de zus naar de Pathé-bioscoop aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Gedurende de film ondervonden deze vier bioscoopgangers veel overlast van twee tieners. Toen de Barendrechter de twee jongens op hun gedrag aansprak, kreeg hij een brutaal antwoord terug en ontstond er een ruzie waarbij één van de jongens begon te bellen.

Zaaknummer:
2017087213
Datum delict:
18-03-2017
Plaats delict:
Rotterdam

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.
Omschrijving
Na de film ging het viertal naar de nabijgelegen parkeergarage. Ze werden achtervolgd door een aantal mannen die ook de parkeergarage inliepen. Een van de achtervolgers sloeg de Barendrechter direct tegen de grond. Terwijl het slachtoffer op de grond lag werd hij aanhoudend geschopt door de achtervolgers. Ze stopten pas toen er werd ingegrepen door omstanders waarna ze te voet zijn gevlucht en de Barendrechter gewond achterlieten.

De politie is op zoek naar de identiteit van de mannen die het slachtoffer sloegen en schopten. Ze waren lichtgetint, 1 van hen was rond de 1.90 meter en kaal, een ander had een flinke baard.

Bijgaand beelden van de daadwerkelijke mishandelaars, maar er zijn aanwijzingen dat de mannen zijn opgeroepen door de twee tieners. Van hen hebben we ook beeldmateriaal. Ze kunnen zich te allen tijde vrijwillig komen melden.

00:00
 
Deel via: