Artikel

16-07-2016

Diefstal merkkleding uit winkel Utrechtsestraat

Op zaterdag 16 juli tegen 12.00 uur komt een man van rond de 20 jaar een exclusieve kledingzaak binnen in de Utrechtsestraat. Hij loopt in eerste instantie al bellend wat rond.

Zaaknummer:
2016154927
Datum delict:
16-07-2016
Plaats delict:
Amsterdam

Op de beelden is te zien dat hij vier T-shirts met hanger en al van het rek pakt en vervolgens plotseling, zonder te betalen, ermee de winkel uitrent en achterop een gereed staande zwarte scooter stapt.

De beide mannen gaan er snel vandoor in de richting van het centrum. De shirts vertegenwoordigen een waarde van bijna tweeduizend euro.

Opvallend aan de shirts is de opdruk. Er zijn twee verschillende prints weggenomen waarvan beide twee stuks. Eén print betrof een Batman logo van steentjes, het andere T-shirt had een print van een groot doodshoofd midden op het shirt, in een cirkel van tekst, boven deze afbeelding een banner met de tekst “Pray for peace”. Beide shirts hebben de merknaam (Philipp Plein) onderaan in letters afgebeeld.

Herkent u de man of heeft u informatie over deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Deel via: