Artikel

Drietal gezocht voor zware mishandeling man

De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een man in Bemmel. De man is met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis opgenomen. Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Haalderen, liep nieuwjaarsnacht rond 01.45 uur met zijn vrouw en zoon over de Van Nispenlaan in Bemmel. Ongeveer ter hoogte van de achterzijde van het Overbetuwe College waren drie jongemannen vuurwerk aan het afsteken. Op een gegeven moment gooiden de mannen vuurwerk in de richting van het gezin. De man maakte hier een opmerking over waarop hij direct hard werd geslagen. De man kreeg meerdere klappen en schoppen tegen zijn hoofd.

Zaaknummer:
2018000419
Datum delict:
01-01-2018
Plaats delict:
Bemmel

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving
Na de mishandeling vertrok het onbekende drietal via het fietspad dat richting het Overbetuwe College en de Poeldrik loopt. Het slachtoffer werd bewusteloos achter gelaten. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. De man heeft behoorlijk letsel aan onder meer zijn hoofd opgelopen.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart naar deze zware mishandeling en is op zoek naar getuigen. Eén van hen zou een oranje jas of vest hebben gedragen. Een andere man zou opvallend langer dan de andere twee zijn.

Deel via: