Artikel

Eigenaresse restaurant overvallen

De eigenaresse van het Chinese restaurant in winkelcentrum De Heul aan de Karolingersweg in Wijk bij Duurstede is geslagen en bestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

Zaaknummer:
2018147560
Datum delict:
25-05-2018
Plaats delict:
Wijk bij Duurstede

Het gebeurt vrijdagavond 25 mei 2018. Rond 22.30 uur sluit de eigenaresse van het restaurant haar zaak af. Ze loopt naar haar auto die geparkeerd staat naast de supermarkt. Op het moment dat ze gaat ziten, wordt trekt een man het portier open. Hij geeft haar een paar harde klappen in het gezicht.

De buit
De man pakt haar hand en trekt een wit-gouden ring met diamant van haar vinger. Vervolgens trekt hij haar tasje van haar schouder, waar onder meer de dagopbrengst van het restaurant in zit. Dat is bijna 1000 euro. In het tasje zaten ook haar bankpassen, haar identiteitskaart, haar make-up tasje en haar witte IPhone 6..

De verdachte vlucht
Op het moment dat de vrouw om hulp roept, rent de man weg in de richting van het basketbalveldje aan de Karolingerweg. Omwonenden bellen 112. Agenten gaan eropaf, maar de verdachte is spoorloos verdwenen.

Het letsel van het slachtoffer
een ambulance brengt het slachtoffer naar het ziekenhuis. Daar blijkt haar vinger waar haar ring om zat gekneusd te zijn. Ook heeft ze zwellingen en blauwe plekken op haar hoofd.

Het signalement van de verdachte
man
lichtgetinte huidskleur
leeftijd 20 tot 25 jaar
lang, smal postuur
droeg een lichte spijkerbroek
had donkere bovenkleding aan.
De verdachte staat op beelden van de beveiligingscamera van het winkelcentrum, maar die zijn erg duidelijk.

00:00
 
Deel via: