Artikel

Fietsdieven bij Sint Antonius Ziekenhuis

Een bezoekster van het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein parkeert haar fiets in de stalling. Als ze drie kwartier later wil vertrekken is haar fiets weg. Op bewakingsbeeld is te zien hoe een man en een vrouw de fiets meenemen. Op maandagochtend 19 december rond 10.50 uur parkeert het slachtoffer haar felblauwe fiets. Kort voor 11:30 uur lopen een vrouw en een man de stalling binnen. Ze kijken rond en lopen naar de felblauwe fiets. De vrouw probeert het ringslot, vermoedelijk met een loper, open te krijgen. Dit lukt niet, waarna de man het probeert. Hij krijgt het slot wel open. De vrouw loopt de fietsenstalling uit, gevolgd door de man op de gestolen fiets.

FIETS
Het gaat om een felblauwe damesfiets van het merk Gazelle. Hij heeft een lichtkleurige voorvork, trommelremmen en donkere fietstassen. Aan het stuur zit een bloemenslinger en om het zadel een bloemetjeshoes.

SIGNALEMENT
Vrouw
- ongeveer 20 jaar
- donkerbruin haar
- glimmende zwarte jas met stiknaden en capuchon
- grijze rok tot over de knieën
- zwarte legging
- grote zwarte schoenen

Man
- 20 - 30 jaar
- donker kort haar
- dunne donkere baard en snor
- donkere jas met gestikt ruitjespatroon
- blauwe spijkerbroek
- zwarte schoenen

TIPS
Heeft u de opvallende fiets ergens gezien of weet u meer over de twee fietsendieven? De politie hoort graag van u. Bel met uw tips naar 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Deel via: