Artikel

Gehandicapte vrouw gerold

Twee zussen op leeftijd, van wie er één in een rolstoel zit, worden beroofd van hun pinpas als ze op 24 mei boodschappen doen in winkelcentrum Terwijde.
De diefstal van de pinpassen heeft waarschijnlijk plaatsgevonden bij het Kruidvat in het winkelcentrum. De twee vrouwen staan bij de kassa hun spullen in te pakken, als er een rommelige situatie ontstaat. Meerdere mensen lijken zich aan de rolstoel te ergeren en beginnen te dringen. De dader heeft waarschijnlijk op dat moment de pinpassen weten te stelen uit het tasje dat om de nek van de gehandicapte vrouw hing.

PINNEN
Met de gestolen passen wordt diezelfde middag nog gepind. Bij de ABN-Amro bank aan de Hindersteinlaan in Vleuten pint een man bijna 700 euro met de pas van één van de twee zussen. Even later pint dezelfde man bij de Rabobank aan de Schoolstraat 800 euro van de rekening van de andere zus.

In totaal steelt de man zo'n 1500 euro van de zussen. Herkent u de man, geef het door via de opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Deel via: