Artikel

27-01-2017

Inbraak bij Sluys Wonen in Vianen

Vrijdagochtend 27 januari komt een medewerker van Sluys Wonen aan de Stuartweg in Vianen op de zaak en ontdekt dat er is ingebroken. Er is voor 15.000 euro aan meubels verdwenen en ook de kluis ontbreekt. De inbrekers zijn via een naastgelegen leegstaand pand de winkel binnengekomen, door een gat in de tussenmuur door te hakken. In de winkel zelf hebben ze ook nog een tussenwand doorgebroken. Op die manier zijn ze buiten het bereik van de inbraakmelders gebleven.

MEUBELS
Ze hebben een flinke hoeveelheid meubels meegenomen; bankstellen, fauteuils, stoelen, hockers, matrassen en dekbedhoezen. De totale waarde bedraagt meer dan 15.000 euro. Gezien de omvang van de spullen is het aannemelijk dat de daders gebruik hebben gemaakt van een vrachtwagen of grote bestelbus.

KLUIS
Ook hebben de daders een kluis gestolen. Daarin zaten allerlei papieren, maar ook bankpassen, waarvan zeker één met pincode. Met één van de passen is gepind en dat levert in ieder geval beeld op van een pinner. De kluis is twee dagen na de inbraak teruggevonden aan de Lekdijk in Vianen, ter hoogte van de waterzuiveringinstallatie.

SIGNALEMENT
De man die pint met de gestolen pas:
- blanke huidskleur
- donkerblauwe, gewatteerde jas. Horizontale stiknaden
- donkergrijze muts
- witte sportschoenen

Herkent u de man? Of weet u wie er achter de inbraak bij Sluys Wonen in Vianen zit? Pak de telefoon en bel met de tiplijn: 0800 - 6070 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Deel via: