Artikel

Inbraak in complex voor verstandelijk gehandicapten

Een medewerkster van een begeleid wonen organisatie in Leusden ontdekt op dinsdagochtend 23 augustus dat er is ingebroken in het kantoor. Het geldkistje is verdwenen met daarin wat geld en twee pinpassen. Met die gestolen passen is gepind bij verschillende automaten.
De inbraak vindt plaats in een wooncomplex voor verstandelijk gehandicapten aan de Stijgbeugel in Leusden. Op de avond ervoor is er nog niets aan de hand, de medewerkster sluit de boel netjes af, maar de volgende ochtend rond 7 uur ontdekt ze dat er 's nachts is ingebroken.

PINNEN
Met de gestolen passen is diezelfde nacht nog gepind bij het Smaragdplein in Utrecht. Dat gebeurt rond 02.45 uur. Even daarna, rond 03.30 uur, wordt er door een man gepind bij een automaat aan de Roelantdreef bij winkelcentrum Overvecht. Daar is geen bewakingsbeeld van. Even later, rond 03.45 uur, komt dezelfde man weer in beeld. Nu bij een automaat aan de Andesdreef in Utrecht Overvecht. Hij duikt ongeveer tweeënhalf uur later weer op bij een pinautomaat in Weesp. In totaal wordt er meer dan 2000 euro gepind.

SIGNALEMENT
Verdachte
- blanke huidskleur
- 20 -25 jaar
- normaal postuur
- kort, zwart haar
- zwarte pet, wit logo
- donkere spijkerbroek, scheuren aan de voor- en achterkant
- sigaret/sigaartje

De verdachte heeft alle keren andere bovenkleding aan. Eerst zien we hem met een blauw poloshirt, daarna met een gewatteerde jas en in Weesp droeg hij een andere donkergekleurde jas.

Heeft u een idee wie dit is? Of weet u wie er achter de inbraak in het woon-zorgcomplex in Leusden zit? Pak de telefoon en bel met de tiplijn: 0800 - 6070. Dit kan ook anoniem: 0800 - 7000.

Deel via: