Artikel

Inbraak in grachtengordel

De politie is op zoek naar een man die verdacht wordt van een inbraak bij een woning aan de Brouwersgracht, in de grachtengordel in Amsterdam.

Zaaknummer:
2017075043
Datum delict:
09-04-2017
Plaats delict:
Amsterdam

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.
Omschrijving
Op camerabeelden is te zien dat er op zondag 9 april rond 15.00 uur een man bij de centrale toegangsdeur staat te rommelen van een woning aan de Brouwersgracht. Hij weet de deur open te flipperen en een klein kwartier later loopt hij weer naar buiten. Een bewoonster van één van de woningen komt die dag rond 18.00 uur weer thuis en zij ontdekt tot haar grote schrik dat er iemand in haar woning is geweest. Er liggen spullen overhoop, de kasten zijn doorzicht en ze mist onder meer sieraden en een laptop. Hoe de man de woning binnen is gekomen is niet duidelijk.

Herkent u de man op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Deel via: