Artikel

Inbrekers gefilmd in Nootdorp

Nadat er vorig jaar op 8 juli was ingebroken bij een woning aan de Kooikerlaan, zijn er nog meer pogingen gedaan om opnieuw bij de woning naar binnen te komen.

Zaaknummer:
2016190512
Datum delict:
08-07-2016
Plaats delict:
Nootdorp

Bij de inbraak op 8 juli werden er sieraden, geld, bankpassen en een creditcard uit de woning meegenomen. Op beelden van een bewakingscamera zijn twee mannen te zien die na ongeveer 25 minuten in de woning weer naar buiten komen. Er werd hierna ook nog gepind met de gestolen pas, maar dit mislukte. De verdachte is hierbij wel in beeld. Na de inbraak zijn er nog vijf pogingen gedaan bij dezelfde woning, drie in juli en een in augustus. In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari hoorden de bewoners gerommel bij het huis. De volgende ochtend bleek er schade aan het slot van de schuifpui te zijn en waren er duidelijke voetsporen in de tuin te zien.

Vragen
De recherche komt graag met u in contact als u de verdachten herkent, of als u iets opvallends heeft gezien in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari in de buurt van de Kooikerlaan. Heeft u informatie, bel dan met de recherche via 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel via: