Artikel

Inbrekers slaan toe tijdens vakantie

Na een fijne vakantie komt een echtpaar uit Veenendaal thuis en ontdekt dat er is ingebroken. De daders zijn te zien op bewakingsbeelden. De politie zoekt de nog onbekende verdachten.

Zaaknummer:
2018124960
Datum delict:
04-05-2018
Plaats delict:
Veenendaal

De inbraak vindt plaats in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 mei 2018 in een woning aan de Bontekoestraat. Tussen 03.00 uur en 04.00 uur hoort de buurvrouw geluiden in het huis, maar ze denkt dat het de buren zijn die terugkomen van vakantie. De volgende morgen blijkt het toch een inbraak te zijn. De buurvrouw ziet dan dat een raam aan de voorkant is geforceerd. Het hele huis is doorzocht. Er is voor duizenden euro's aan munten, sieraden en computerapparatuur gestolen.

Bewakingsbeelden
Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen proberen om een raam aan de achterkant van de woning open te breken. Dat mislukt. Maar kennelijk is het dus gelukt om via de voorkant de woning binnen te komen.

Signalement
lichtgetinte huidskleur
normaal postuur
kort, zwart haar
donkere wenkbrauwen
droeg een donkere gewatteerde jas met capuchon
had een capuchontrui aan.
Vragen
Heeft u een idee wie dit zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel via: