Artikel

Inbrekers stelen voor 10.000 euro aan parfum

Een trio breekt in bij parfumerie Ici Paris in Nieuwegein. Ze richten een ravage aan en stelen voor 10.000 euro aan parfum.

CITYPLAZA
In winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein is het overdag gezellig druk, maar 's nachts ligt het er verlaten bij. Zo ook in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 december. Rond 03.00 uur wordt de rust ruw verstoord. Inbrekers forceren de deur van de parfumerie en slaan in een paar minuten tijd hun slag.

BEWAKINGSBEELD
Op het beeld is te zien hoe drie mannen parfum in grote tassen laden. Een vierde persoon blijft wachten op een scooter. Met tassen vol parfum en andere cosmeticaproducten gaan ze er snel vandoor. Ze laten een ravage achter, in de winkel maar ook buiten op de stoep liggen tientallen kapotte parfumflesjes.

DURE MERKEN
Het gaat om allerlei merken zoals Guess, Bruno Banani, Armani, Paco Rabane, James Bond, Dior, maar ook dure crèmes van Biotherm en Clinique.

Verdachte 1 (links)
- donkere bivakmuts
- donkere jas, capuchon
- strakke, donkere broek
- donkere schoenen

Verdachte 2 (midden)
- donkere bivakmuts
- zwart regenpak (met reflecterende streep op de rug en onder op de broekspijpen)
- rode handschoenen
- zwarte schoenen

Verdachte 3 (rechts)
- donkere bivakmuts
- zwarte bodywarmer, capuchon (over het hoofd)
- (daaronder) jas met blauwe mouwen
- donkere broek

De vierde verdachte blijft buiten wachten, van hem of haar is geen signalement.

TIPS?
Herkent u deze inbrekers? Of heeft u andere informatie waarmee u de politie kunt helpen? Pak dan nu de telefoon en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 -7000.

Deel via: