Artikel

Insluiper steelt enkele duizenden euro's van restaurant

Een man sluipt op klaarlichte dag een restaurant aan de Kruisstraat binnen, loopt de trap op naar het kantoor op de tweede verdieping en steelt daar enkele duizenden euro’s. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Zaaknummer:
2017108035
Datum delict:
22-05-2017
Plaats delict:
Den Bosch

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.
Omschrijving
Het gebeurt dinsdag 22 mei 2017 rond de klok van 14.30 uur. Er is al personeel aanwezig in het restaurant, maar de verdachte weet uit hun gezichtsveld te blijven.

Op beelden is te zien dat hij de trap neemt naar de tweede verdieping. Hij loopt linea recta naar de kluis in het kantoor, hij rammelt aan de kluis en loopt vervolgens naar het bureau. Daar neemt hij uit een lade het geld weg. Hij verlaat met enkele duizenden euro’s het pand via de noodtrap.

Vragen
Herkent u de verdachte? Twijfel dan niet, maar bel gratis de opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel via: