Artikel

Man met groot mes overvalt Trekpleister

Op dinsdag 19 september 2017 wordt een drogisterij op de Karspeldreef overvallen. De recherche heeft beelden van de overvaller en is nog op zoek naar getuigen.

Zaaknummer:
2017198897
Datum delict:
19-09-2017
Plaats delict:
Amsterdam

Omschrijving
Die dag komt om 16.26 uur een man de winkel binnen, waar twee medewerksters achter de kassa aan het werk zijn. Hij loopt naar één van de medewerkster, pakt haar vast en bedreigt haar met een groot mes. Haar collega opent snel haar kassa. De man haalt een soort laptoptasje tevoorschijn, haalt het geld uit de kassa en verlaat de winkel.

De man is ongeveer 18 tot 25 jaar oud en heeft een donkergetinte huidskleur. Hij heeft een slank postuur en zijn lengte is ongeveer 1.90 m. lang. Hij droeg een zonnebril met donker bruine glazen. Hij droeg een rood vest met capuchon en een zwarte trainingsbroek. Zijn gezicht had hij bedekt met een sjaal. Van de man zijn camerabeelden.

Vragen
Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Deel via: