Artikel

Man overvalt Jumbo

Op zondag 20 augustus 2017 rond acht uur ‘s-avonds, werd de Jumbo in winkelcentrum Woensel. Een in het zwart geklede, donkere man met lichte sportschoenen liep de supermarkt binnen. Hij liep eerst naar het advertentiebord, bleef daar even staan en vervolgens liep hij de toiletruimte in.

Zaaknummer:
2017173095
Datum delict:
20-08-2017
Plaats delict:
Eindhoven

Omschrijving
Tegen sluitingstijd ging een medewerkster van de Jumbo naar de kluisruimte. De overvaller kwam toen uit het toilet en bedreigde de medewerkster. Onder de bedreiging gaf ze de overvaller een geldbedrag mee. De overvaller pakte zelf nog een stapel waardepapieren. Vervolgens ging hij weg en verliet de winkel. vermoedelijk via de nooduitgang.

Volgens de aangeefster had de man had een donkere huidskleur en was hij tussen de 25 a 30 jaar. Hij had een normaal postuur en was ongeveer 1.90 cm lang. Hij droeg lichtblauwe/witte sportschoenen van het Merk Nike air Max met een witte zool. Verder droeg hij een zwarte trui of vest met capuchon, de muts van die trui op zijn hoofd en een donkergrijze sjaal voor zijn mond.
Herkent iemand de getoonde man van de beelden of kan iemand iets zeggen over zijn identiteit?

00:00
 
Deel via: