Artikel

Man overvalt Total Vianen

Een medewerkster van het Total tankstation in Vianen krijgt de schrik van haar leven als er ineens een gewapende man de shop binnenloopt. De overval mislukt omdat de medewerkster in een gesloten ruimte met kogelwerend glas zit.
Het is zondagavond 26 maart even na 22:00 uur als de medewerkster achter de kassa bezig is met het bijvullen van de sigaretten. Een jongeman loopt de tankshop op de Prins Bernhardstraat binnen en richt een vuurwapen op de vrouw.

KOGELWEREND GLAS
Hij schreeuwt naar haar dat hij geld wil en dat ze moet opschieten. De medewerkster schrikt, maar weet dat hij niet bij haar kan komen, omdat ze een gesloten ruimte met kogelwerend glas zit. Ze drukt op het stille overvalalarm en belt voor de zekerheid ook 112. De overvaller realiseert zich dat zijn missie kansloos is. Hij draait zich om, verlaat zonder buit de tankshop en rent weg, in de richting van het centrum van Vianen.

SIGNALEMENT
Verdachte
- blanke huidskleur
- 16 - 22 jaar
- 1.75 m
- donker haar
- halflange, donkergroene jas met capuchon
- donkere trainingsbroek met witte biezen aan de zijkant
- grijze sneakers/witte zool
- zwarte zonnebril
- geel/zwarte plastic tas

TIPS
Weet u wie dit is of heeft u andere informatie die kan helpen om hem te vinden? Bel met de politie via de tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Deel via: