Artikel

21-12-2016

Man rent weg met sieraad

Op woensdag 21 december toonde een 'klant' veel interesse in een 14 karaat gouden armband bij Cash Converters aan de Prinsegracht in Den Haag. Toen het sieraad aan hem werd getoond, pakte hij het weg en rende ermee de winkel uit.
De verkoper rende nog achter hem aan via de Prinsegracht linksaf de Lange Lombardstraat en weer links de Lage Nieuwstraat in. Het lukte de winkelmedewerker om met behulp van de bestuurder van een auto om de verdachte in te sluiten. Toen hij hen uitdaagde en iets glimmends uit zijn binnenzak haalde, schrokken ze en kon hij er vandoor gaan. Hij rende weg in de richting van de Brouwersgracht. De verdachte is een getinte man van ongeveer 25 tot 30 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte broek, een zwarte jas en hij droeg een rode Nike pet. Hij is duidelijk in beeld op de beveiligingscamera van de winkel.

Vragen
Kent of herkent u deze verdachte op beeld? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Den Haag Centrum via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Deel via: