Artikel

Man steelt voor 1700 euro aan parfum

Een winkeldief weet op één dag voor maar liefst 1700 euro aan parfum te stelen bij een winkel aan Het Rond in Houten. Het gaat om tientallen flesjes herenparfums van de merken Dior en Chanel. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

Zaaknummer:
2017237115
Datum delict:
01-08-2017
Plaats delict:
Houten

Opnamen van de verdachte
Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving
Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 10 januari 2018 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt op dinsdag 1 augustus 2017. Halverwege de middag ziet een medewerkster dat er verpakkingen parfum missen. Op de bewakingsbeelden is te zien dat een man uitgebreid de tijd neemt voor de diefstal.

Vier keer
De man loopt vier keer de winkel in en uit. De eerste keer stopt hij de flessen in een rugtas. De andere drie keren heeft hij een boodschappentrolley bij zich. Op zijn gemak stopt hij de flessen in de tas. Ondertussen ruikt hij aan wat samples en maakt hij zelfs een praatje met een medewerkster.

Signalement
man
lichtgetinte huidskleur
oorbel in rechter oor
had een donkerblauw petje op met een wit logo
droeg een donkerblauwe Nike sweater met oranje streep op de mouw
had een donkerblauwe trainingsbroek aan met wit logo op de pijpen
droeg witte gympen met donker Nike logo
had een grijze trolley bij zich.

Vragen
Herkent u de verdachte, heeft u hem ergens gezien of weet u misschien wie deze man is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel via: