Artikel

Mannen steken pand hulpverleningsorganisatie in brand

De politie is op zoek naar twee mannen die op zondag 24 september rond 21.45 uur zwaar illegaal vuurwerk naar binnen hebben gegooid bij een pand van een hulpverleningsinstantie aan de Karel de Jardinstraat. Door het vuurwerk ontstond er brand.

Zaaknummer:
2017202860
Datum delict:
24-09-2017
Plaats delict:
Amsterdam

Omschrijving
Buurtbewoners horen die avond rond 21.45 uur een harde knal. Als zij gaan kijken zien ze dat er rook uit het pand komt. Meerdere zeer adequate buurtbewoners weten de brand te blussen via de brievenbus. De politie is direct een onderzoek gestart. Achter de deur werden de resten van zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. Op camerabeelden zijn de twee daders te zien. De politie wil graag weten wie deze mannen zijn.

Vragen
Herkent u de mannen op de beelden, heeft u die zondagavond mogelijk iets gezien in de buurt van het pand of heeft u mogelijk meer informatie over de achtergronden? Dan spreekt het onderzoeksteam u graag. Informatie kan worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier. Bellen kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem bellen kan via: 0800-7000. Via www.meldmisdaadanoniem.nl kan ook een anoniem tipformulier worden ingevuld.

Deel via: