Artikel

Medewerker Kip2Go mishandeld met klauwhamer

Een medewerker van restaurant Kip2Go in Veenendaal is ontsnapt aan de dood. Op 21 februari rennen twee mannen de zaak binnen en slaan op hem in met een klauwhamer en een wielmoersleutel. De reden van deze zware mishandeling is vooralsnog onduidelijk.
De mannen komen die avond rond 22.00 uur het restaurant binnen. Ze gebaren dat de enige klant, die rustig zit te eten, stil moet zijn. Dan lopen ze linea recta de keuken in, waar de medewerker aan het werk is. Ze vallen hem direct aan. Het slachtoffer probeert zich te verdedigen.

POGING DOODSLAG
De mannen blijven op hem in slaan. Eén klap van de klauwhamer gaat rakelings langs zijn hoofd. Als die klap raak was geweest, had het slachtoffer het waarschijnlijk niet overleefd. De mannen worden daarom ook verdacht van poging doodslag.

Het slachtoffer weet de mannen de zaak uit te werken. Vanuit het restaurant zijn ze rechtsaf de Stationssingel opgerend. Net voorbij de kruising van de Stationssingel en de Acacialaan zijn ze in een donkerkleurig klein model auto gesprongen en met gedoofde lichten weggereden. Ze reden vanaf de Stationssingel rechstaf Het Goeie Spoor op en verdwenen in de richting van de Rondweg-West.

SIGNALEMENTEN
Verdachte 1 (man met de wielmoersleutel)
- lichtgetinte huidskleur
- 20 jaar
- 1.80m
- slank postuur
- zwarte jas, capuchon (over zijn hoofd), logo linkerborst
- oranje werkhandschoenen, zwarte handpalmen
- sjaal voor zijn gezicht of een bivakmuts op

Verdachte 2 (man met de klauwhamer)
- zeer lichtgetinte huidskleur [waarschijnlijk van Marokkaanse afkomst]
- 18/19 jaar
- 1.70m
- slank postuur
- groene/blauwe ogen, lichtkleurige wimpers
- donkerblond, warrig haar
- donkerblauwe jas, capuchon (met aan de rand een dubbele witte streep)
- donkere trainingsbroek, witte strepen
- donkergrijze sportschoenen, vaalrode accenten
- sjaal/bivakmuts
- grijze handschoenen

Deze agressieve types moeten zo snel mogelijk gevonden worden. Heeft u tips of andere informatie die kan helpen deze mannen te vinden, twijfel dan niet e

Deel via: