Artikel

Minderjarig meisje gezocht voor mishandeling

Tijdens een tienerdisco-avond in discotheek Brothers in Bunnik is een 13-jarig meisje flink mishandeld door een medebezoekster. Gezien het feit dat deze avonden bedoeld zijn voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar, is deze verdachte maximaal 15 jaar oud. Elke eerste vrijdag van de maand organiseert de discotheek een Teenage Dance. Op vrijdag 1 september bezoekt een meisje van 13 de disco-avond met een groep vrienden en vriendinnen.

RUZIE
Rond 22.00 uur ontstaat er een ruzie tussen één van de jongens uit dat groepje en een andere jongen. Het meisje stapt erop af en zegt tegen de ruziezoeker dat hij normaal moet doen. Vervolgens komt een meisje uit de vriendengroep van de ruziezoeker naar haar toe en geeft haar een paar harde vuistslagen in haar gezicht.

BEWUSTELOOS
Het slachtoffer raakte bewusteloos en zakt in elkaar. Terwijl ze op de grond ligt, trekt het agressieve meisje hard aan haar haren en schopt ze haar. De beveiliging zet het agressieve meisje en haar vrienden uit de zaak.
Het slachtoffer komt ondertussen weer tot haar positieven en gaat aan 't eind van avond naar huis. Maar de volgende dag blijkt dat ze nog steeds pijn heeft in haar hoofd, haar ogen, haar kaak, haar nek en haar heup. Ze blijkt ook een lichte hersenschudding te hebben. En nu, ruim twee maanden later heeft ze nog steeds vaak hoofdpijn en concentratieproblemen.

SIGNALEMENT + VERDACHTE MISHANDELING
Verdachte
- getinte/donkergetinte huidskleur
- stevig postuur
- 15 jaar
- 1.75m
- lang, zwart haar
- zwart, kort jurkje, kruisende banden
- zwarte jas, capuchon met bontrand

Kunt u de politie helpen dit agressieve meisje te vinden? Twijfel dan niet en geef dat door via de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Deel via: