Artikel

Nieuwe vragen bij vergismoord Djordy Latumahina

Op zaterdag 8 oktober, even na 17.30 uur, wordt er geschoten in de parkeergarage aan het Koningin Wilhelminaplein. Hulpdiensten treffen in een auto een man, vrouw en een kindje aan. Het kindje is ongedeerd. De 31-jarige man, Djordy Latumahina, overlijdt ter plaatse aan zijn verwondingen, de 30-jarige vrouw wordt ernstig gewond naar een ziekenhuis gebracht. Zij is inmiddels buiten levensgevaar. Het gezin is niet bekend bij de politie.

Zaaknummer:
2016218770
Datum delict:
08-10-2016
Plaats delict:
Amsterdam

Eind maart 2017 zijn in het onderzoek naar de moord zes verdachten, allemaal mannen, aangehouden in de leeftijd van 25 tot 50 jaar. Van de destijds aangehouden verdachten zitten er anno november 2017 nog vier vast.

Blanke schutter

De politie gaat er van uit dat er die middag in de parkeergarage twee mannen op Djordy hebben geschoten. Eén van die twee is een blanke man. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij na de moord rustig langs de weg loopt, met een telefoon aan zijn oor. Wie herkent die man?

De politie heeft aanwijzingen dat die blanke schutter in de periode van de moord , begin oktober 2016, gebruik heeft gemaakt van een of meerdere van de volgende auto’s:

Grijze Volkswagen Caddy
Rode Suzuki Alto
Donkerblauwe Mercedes Vito
Zwarte Volkswagen Jetta
Zwarte Seat Leon

De auto’s zijn in Beverwijk, Hoofddorp, Aalsmeer en Amsterdam geweest. Daarnaast heeft de politie aanwijzingen dat de schutter in die periode ten noorden van Amsterdam verbleef, het stuk tussen Amsterdam en Alkmaar. Er geldt nog steeds een beloning van 25.000 euro voor de gouden tip.

Vragen

Wie herkent de blanke man
Wie weet of die man gebruik heeft gemaakt van de auto’s begin oktober 2016.
Wie weet waar de man in die periode in Noord-Holland heeft verbleven
Omschrijving
Vragen
Heeft u informatie over deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Deel via: