Artikel

21-06-2017

Oudere heer bestolen in warenhuis

Eind maart werd bij een warenhuis aan de Grote Marktstraat de pinpas gerold van een oudere heer. Toen hij de diefstal ontdekte, bleek er al een groot bedrag van zijn rekening te zijn gehaald. De vrouw die de pintransactie deed, is in beeld.

Zaaknummer:
2017092368
Datum delict:
31-03-2017
Plaats delict:
Den Haag

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.
Omschrijving
De man deed die middag verschillende aankopen met zijn pinpas in het warenhuis. Op een gegeven moment werd hij op de kledingafdeling aangesproken door een vrouw die om hulp vroeg bij het zoeken naar een bepaald kledingstuk. Waarschijnlijk is tijdens dit contact zijn pinpas uit zijn vest gestolen en was zijn pincode al eerder afgekeken bij de momenten dat hij ergens afrekende. Toen hij kort daarna een kopje koffie in het restaurant wilde betalen, bemerkte hij de diefstal. Er was inmiddels bij diverse transacties al 5000 euro van zijn rekening gehaald door de vrouw die bij de pinautomaat door de beveiligingscamera is gefilmd.

Vragen
Herkent u de verdachte of heeft u andere informatie over deze diefstal en geldopname? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel via: