Artikel

Overval op cafetaria in Steenbergen

Op 6 december 2016 wordt cafetaria ‘Family’ in Steenbergen overvallen door twee daders. Aan het roer van het cafetaria staat een 45-jarige Chinese uitbater. Zoals iedere dag begint zijn werkdag rond 12.00 uur. Rond een uur of 21.00 neemt de klandizie af en kan hij beginnen met opruimen. Terwijl de eigenaar even achter is, verschijnen kort voor 22.00 uur twee overvallers. Ze lijken in de eerste instantie verward, want hoe pleeg je een overval op iemand die er niet is? Maar dan komt de eigenaar op het geluid af en kijkt meteen in de loop van het pistool.
De eigenaar opent de kassa en overhandigt de kassalade. Hij probeert zo kalm mogelijk te blijven en geeft ze wat ze willen. Na precies 40 seconden vertrekken ze weer.

De man met het pistool was beduidend langer dan zijn handlanger, zo rond de 1.90 meter. Hij is een blanke man met een slank postuur en droeg tijdens de overval schoenen, een joggingbroek en handschoenen van Nike. Zijn gezicht was afgeschermd met een sjaal en capuchon.

Zijn handlanger bleef wat zenuwachtig bij de deur staan. Hij is een stuk kleiner, ongeveer 1.70 meter. Hij droeg die avond een donkere bontmuts met lichte bontranden en een wit ‘anonymous’-masker.

Wie weet wie deze overvallers zijn?
Wie heeft dit duo gezien op 6 december 2016 in Steenbergen, bijvoorbeeld in de buurt van het cafetaria?

00:00
 
Deel via: