Artikel

Overval op zonnestudio in Leidschendam

Op maandagavond 14 november werd een medewerkster van de zonnestudio overvallen door een gewapende overvaller. De verdachte is te zien op camerabeelden in de studio, maar ook in een flat aan de Dijkgraafstraat.

Zaaknummer:
2016317400
Datum delict:
14-11-2016
Plaats delict:
Leidschendam

De overval vond om 20.20 uur plaats op het moment dat er andere klanten in de studio gebruik maakten van de zonnebanken, maar die hebben niks gemerkt van de situatie.

Signalement
De verdachte is voor en na de overval ook gefilmd in een flat aan de Dijkgraafstraat. Hij is licht getint, 18 tot 21 jaar oud en ongeveer 1.70 lang. Hij heeft bruine ogen en een dunne snor, een mager postuur en een smal gezicht. Hij droeg een donkere, gewatteerde jas met een capuchon en een blauw logo op zijn borst. Onder de capuchon droeg hij een petje. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen met witte accenten.

Vragen
De recherche onderzoekt wat de verdachte deed in de flat en vraagt uw hulp daarbij. Herkent u deze verdachte of heeft u meer informatie over deze zaak, dan komt de recherche graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem uw verhaal vertellen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel via: