Artikel

28-10-2018

Pinpassen uit kluisjes gestolen

Twee bezoekers van een sportcomplex in Soest komen op dinsdag 24 april 2018 na het sporten tot de ontdekking dat hun pinpassen gestolen zijn. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

Zaaknummer:
2018115500
Datum delict:
28-10-2018
Plaats delict:
Soest

Nog voordat één van de slachtoffers de diefstal ontdekt, is er met zijn pas ruim 3500 euro gepind in Utrecht. Daarna heeft hij de pas uiteraard geblokkeerd. Als de dief de pas wil gebruiken om bij de Mediamarkt een drone af te rekenen, mislukt die betalen.

Bewakingsbeelden
Op de bewakingsbeelden van de Mediamarkt is de man die met de pas wil betalen te zien. Dezelfde man is ook te zien op bewakingsbeelden van het sportcomplex in Soest.

Signalement

blanke tot lichtgetinte huidskleur
leeftijd 30 tot 40 jaar
lengte circa 1,70 meter
kalend / kort geschoren haar
stoppelbaardje
had een muts op met drie kruizen
droeg een blauw trainingsjack met wit logo
had een donkere bermuda aan
droeg rode sportschoenen.
En van het slachtoffer dat hem had gezien in de kleedruimte weten we dat hij tatoeages heeft, één met een tekst op zijn linkerkuit en een zogenoemde tribal tattoo op zijn rechter bovenarm in de kleuren groen en geel.

Vragen
Weet u wie deze getatoeëerde verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel via: