Artikel

Sieraden gestolen bij juwelier

Twee mannen lopen de juwelierszaak aan de Slotlaan binnen. Eén van hen steelt drie sieraden uit een vitrinekast, terwijl de andere man voor hem de boel in de gaten houdt. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en de juwelen die ze stalen.

Zaaknummer:
2017381510
Datum delict:
19-12-2017
Plaats delict:
Zeist

Opnamen van de verdachten
Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Bewakingsbeelden
Het gebeurt op 19 december 2017. De mannen zijn haarscherp te zien op de beelden van de bewakingscamera. Op het moment dat de mannen de winkel binnenkomen, zijn de medewerkers druk bezig met het helpen van klanten. Eén van de mannen onderzoekt hoe hij een vitrinekast open kan krijgen. Als niemand op hem let, opent hij de kast en pakt er drie sieraden uit. Even later lopen de twee mannen op hun gemak de winkel uit.

Broche
Eén van de sieraden is een goudkleurige broche broche met Arabisch inscriptie en een carneoolplaatje erin, ter waarde van 800 euro.

Signalementen
Verdachte 1:

man
blanke huidskleur
kort, donker haar
droeg een zwart/groen/okergele jas met capuchon
had een lichtgrijze joggingbroek aan van het merk Adidas.
Verdachte 2:

man
blanke huidskleur
kort, donker haar
droeg een zwarte driekwart jas met grote opgestikte zakken
had een blauwe spijkerbroek aan
droeg zwarte sportschoenen.
Vragen
Weet jij misschien wie deze mannen zijn?
Herken jij deze mannen, heb je ze ergens gezien of weet je misschien waar ze wonen?
Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel via: