Artikel

Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij de parfumerie aan het Muntplein.. Het gaat om diverse varianten van het merk Chanel met een totale waarde van 4300 euro. De politie zoekt de nog onbekende verdachten.

Zaaknummer:
2018087065
Datum delict:
22-03-2018
Plaats delict:
Nieuwegein

Tactiek
Het gebeurt op 22 maart 2018. De man pakt een cadeauverpakking uit het schap als hij de winkel binnenloopt. Samen met de vrouw kiest hij een plek in de winkel uit waarvan hij denk dat niemand hen ziet. Dan geeft de man één voor één flesjes parfum aan de vrouw. Het cadeaupakket gebruikt hij om de flesjes af te schermen. De vrouw stopt de flesjes in haar zwarte leren tas die kennelijk is geprepareerd. Want als de winkel uitloopt, gaan de alarmpoortjes niet af. Nadat de flesjes in de tas van de vrouw gestopt zijn, gaat de man naar de kassa en rekent het cadeaupakket af. Ondertussen loopt de vrouw naar buiten met haar tas vol gestolen parfumflesjes.

Signalementen
Verdachte 1:

man
Aziatisch uiterlijk
moedervlek op zijn linker wang
leeftijd 35 tot 45 jaar
lengte ongeveer 1,80 meter
halflang, zwart haar
droeg een groene jas met capuchon
had bruine halfhoge laarzen aan.
Verdachte 2:

vrouw
Aziatisch uiterlijk
leeftijd 35 tot 45 jaar
lengte ongeveer 1,65 meter
lang zwart haar dat ze droeg met een staart
droeg een zwarte parka
had een witte sjaal om
had een grote zwarte leren tas bij zich.
Vragen
Herkent u de verdachten op de beelden van de beveiligingscamera?
Weet misschien hoe ze heten of waar ze wonen?
Heeft u ze ergens anders gezien?
Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel via: