Artikel

Straatrover gefilmd in coffeeshop

Op vrijdagavond 20 januari werd een 24-jarige man op de Rijswijkseweg beroofd van zijn telefoon. De verdachte is kort daarvoor gefilmd tijdens een bezoek aan een coffeeshop.

Zaaknummer:
2017019730
Datum delict:
20-01-2017
Plaats delict:
Den Haag

Het slachtoffer werd in eerste instantie vriendelijk aangesproken door de verdachte. Ze liepen samen een stukje op, over de Rijswijkseweg. Ineens veranderde de toon van de verdachte en dreigde hij het slachtoffer voor het hoofd te schieten als hij zijn telefoon niet aan hem zou afgeven. De jongeman voelde zich zo bedreigd, dat hij direct zijn telefoon aan de verdachte gaf en meteen de tram instapte.

Signalement
Op de bewakingsbeelden is te zien dat de verdachte een driekwart, donkere jas draagt en dat hij een muts op heeft. Hij had een witte plastic zak bij zich en was op een blauw met zilvergrijze fiets.

Vragen
Herkent u de verdachte of heeft u hem voor of na de straatroof nog in de omgeving van de Rijswijkseweg gezien, mogelijk op de fiets? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem uw tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel via: