Artikel

15-06-2017

Vier woninginbraken in twee jaar tijd

Bij een 46-jarige inwoner van Houten is in twee jaar tijd vier keer ingebroken. Na de tweede keer besloot hij bewakingscamera’s op te hangen bij zijn woning aan de Binnenweg en dus zijn die laatste inbraken op beeld vastgelegd. De bewoner is maandagmiddag 21 november 2016 niet thuis als drie mannen komen aangewandeld die vervolgens het raam forceren en zo naar binnen kunnen.

Ze worden na een paar minuten opgepikt door een lichtkleurige Volkswagen Sedan. Ze hebben slechts twee horloges van weinig waarde buit gemaakt. De voorste man met de blauwe hoodie, heeft een gezet postuur en zwart haar. De tweede man met de baret is het langst en heeft een snor en een baard en een typisch loopje. De achterste lijkt het jongst, en probeert zijn gezicht te verbergen in zijn capuchon. Later is te zien dat hij kort, donker haar heeft.

Op donderdag 15 juni komt omstreeks 10.30 uur een wat gezette man aan lopen. Ook hij checkt eerst de voorzijde van de woning en is daarna goed te zien als hij de oprit oploopt. Achter inspecteert hij de schuifpui en morrelt daarna met een schroevendraaier aan het raam. Na bijna een half uur weet hij binnen te komen. Ook deze inbreker maakt een niet noemenswaardige buit.

Deze inbreker is klein van postuur, gezet, heeft donker haar en zijn trainingsjack lijkt van Kappa.
Wie herkent de inbrekers?

00:00
 
Deel via: