Artikel

Vrouw aangevallen met tondeuse

Een vrouw van in de twintig is met haar baby in haar woning aan de Haagwindelaan in Vleuten als ze bezoek krijgt van drie mannen. Twee van hen vallen haar woning binnen en proberen het haar van de vrouw af te scheren met een tondeuse. Op dinsdag 1 november gaat rond 14.00 uur de bel. Er staat een pakketbezorger voor de deur. Dat vindt ze vreemd, want ze heeft niks besteld en er staat ook geen naam op het pakketje. De vrouw weigert het pakketje. Rond 15.50 uur belt de pakketbezorger weer aan. Maar dit keer is hij met twee jongemannen. De vrouw ziet ze staan en vertrouwt het niet. Ze houdt de voordeur dicht. Omdat de deur al van het slot was, konden de twee jongemannen de deur toch openen. Ze dringen naar binnen en duwen de vrouw, waardoor zij ten val komt.

ZET HEM AAN!
"Zet hem aan! Zet hem aan!", roept de man zonder tondeuse naar de verdachte mét het apparaat. Hij wordt aangezet en de mannen proberen het haar van de jonge vrouw af te scheren. Het slachtoffer slaat van zich af en gilt het uit. Plotseling houden de gewelddadige mannen het voor gezien en rennen weg, samen met de pakketbezorger. Ze vluchten in de richting van de Rivierkom.

VERWONDINGEN
Het is de verdachten niet gelukt het haar van de vrouw af te scheren. Wel heeft de tondeuse het voorhoofd van de vrouw geraakt en één van de mannen heeft met zijn vuist in haar gezicht geslagen. De vrouw is heel bang geweest en enorm geschrokken.

SIGNALEMENT
Alle drie de verdachten zijn tussen de 18 en 25 jaar oud.

Verdachte 1 (pakketbezorger)
- blanke jongeman
- slank postuur
- 1.80 m
- oranje jas met logo 'Thuisbezorgd'
- donkere broek met logo
- zwart petje
- zwarte schoenen
- blauw oog

Verdachte 2 (dringt de woning binnen)
- vermoedelijk getinte jongeman
- gezet postuur
- 1.80 - 1.85 m
- donkerblauwe jas met capuchon
- donkere broek
- zwarte schoenen
- zwart petje met licht logo

Verdachte 3 (man met tondeuse)
- vermoedelijk getinte jongeman
- 1.70 m
- slank postuur
- bril
- zwarte jas met capuchon
- lichtblauwe broek
- zwarte schoenen
- donker petje
- sjaal met doodshoofd(en)
- één witte handschoen
- hangende oogleden

TIPS
Herkent u één of meerdere verdachten? Of heeft u iets opvallends gezien op dinsdagmiddag 1 november aan de Haagwindelaan in Vleuten? De politie hoort graag van u. Bel met uw tips naar de tiplijn: 0800 - 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Deel via: