Artikel

18-01-2017

Waar is Elias Edahchour?

Waar is Elias Edahchour? Afgelopen woensdag 18 januari 2017, brengt hij een bezoek aan een ziekenhuis aan de Kleiweg in Rotterdam, wanneer hij rond 13.30 uur weet te ontsnappen aan zijn bewakers. Adahchour draagt die middag een glimmende zwarte jas met een beige fleecevoering. Om zijn linkerpols had hij nog een handboei.

Uit eerste tips wordt duidelijk dat Adahchour die middag 2 en een half uur na zijn ontsnapping, rond 16.00 uur, de A20 is overgestoken en kort daarna nog in de omgeving van de Gordelweg in Rotterdam wordt gezien. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Signalement
Elias Adahchour is 24 jaar, rond de 1.85 a 1.90 meter lang en heeft littekens op zijn rechterhand. Rechts op zijn borst heeft hij ook een litteken van een messteek, net als links in zijn oksel en zij.
Benader hem niet zelf
Elias is vuurwapengevaarlijk, onberekenbaar en gewelddadig, benader hem dus alstublieft niet zelf, maar neem onmiddellijk contact op met de tiplijn of 112 als u hem ziet. Elias staat sinds 24 januari 2017 ook op de Nationale Opsporingslijst.

Deel via: