Artikel

Wie herkent deze pinster?

Vrijdagmiddag 28 april doet een vrouw van 81 boodschappen bij Jumbo aan de Laanstraat in Baarn. Ze loopt met een rollator. Ze rekent af met haar pinpas, en stopt haar portemonnee in haar handtas en doet die in het netje van haar rollator.

AUTO
Op de parkeerplaats laadt ze haar boodschappen in de auto. Op dat moment wordt waarschijnlijk de portemonnee gestolen. Als ze merkt dat 'ie weg is loopt ze terug naar de Jumbo en belt samen met de bedrijfsleider haar de bank om de bankpas te laten blokkeren.

SNELLE DIEF
De dief blijkt vliegensvlug naar Bunschoten te zijn gereden. Want daar is rond 17.30 uur op de Broerswetering een aantal keer met de pas gepind, voor een totaalbedrag van vijfhonderd euro. Die pincode was vermoedelijk in de Jumbo afgekeken.

BEWAKINGSBEELD
Op het bewakingsbeeld van de pinautomaat is een blanke tot licht getinte vrouw te zien, 20 tot 30 jaar, een slank tot normaal postuur, donker lang haar, zonnebril met ovaal metalen montuur, zeer donkerblauwe jas, daaronder een witte blouse, blauwe spijkerbroek, witte sportschoenen met donkere streep langs de zoolrand.

TIPS
Wie is deze dievegge die in Bunschoten veel geld opneemt van de rekening van een bejaarde dame uit Baarn? Herkent u deze vrouw, geef het dan zo snel mogelijk door via de tiplijn: 0800-6070 of bel anoniem 0800-7000.

Deel via: