Artikel

Winkeldief steelt flesjes parfum

Toen hij bij de drogisterij in winkelcentrum Galecop op heterdaad werd betrapt, zette een dief met zeven flesjes parfum in zijn tas het op een lopen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Zaaknummer:
2017112902
Datum delict:
15-04-2017
Plaats delict:
Nieuwegein

Het gebeurt op zaterdag 15 april 2017. De man loopt de winkel binnen. De medewerkster heeft door dat hij iets in zijn tas stopt. Dan loopt hij gehaast de winkel uit. Buiten de winkel vraagt de medewerkster of ze in zijn tas mag kijken. Dat wil de man niet en rent het winkelcentrum uit. De medewerkster ontdekt dat de dief zeven flesjes parfum van het merk Guess heeft gestolen. De waarde van de flesjes parfum bedraagt ongeveer 235 euro.

Signalement
man
blanke huidskleur
lang haar tot over zijn schouders
smal gezicht met forse haakneus
droeg een groene jas
had een sporttas bij zich.
Vragen
Herkent u de verdachte op het beeld van de beveiligingscamera of weet u misschien wie de verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel via: