Artikel

Woning beschoten in Mijdrecht

Op de Dubloem zijn twee auto's en een woning beschoten. De politie zoekt de nog onbekende verdachte of verdachten en getuigen.

Zaaknummer:
2017205420
Datum delict:
05-07-2017
Plaats delict:
Mijdrecht

Het gebeurt in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juli 2017. Er wordt gericht geschoten op twee auto's. Daarbij worden ook twee woningen geraakt. Tijdens het onderzoek dat volgt, stuit de recherche op een bewakingscamera op de Albertijn. Dat is een straat vlakbij de Dubloen. Op de beelden van die camera is een man te zien. Met die man wil de politie graag in contact komen, omdat hij een belangrijke getuige kan zijn. En om die reden is zijn gezicht in het filmpje onherkenbaar gemaakt.

Lampje
De man draagt die nacht witte bovenkleding, waarschijnlijk een overhemd, een strakke broek en zwarte schoenen. Hij heeft een hoofdlampje op dat hij al rennend afdoet. Uit de bewakingsbeelden blijkt dat de man een kwartier na de beschieting over de Albertijn loopt. Mogelijk heeft hij de schutter zien vluchten.

Vragen
Bent u de man of weet u misschien wie de man is, die in de nacht van de beschieting over de Albertijn in Mijdrecht rent?
Weet u misschien wie er betrokken zijn geweest bij de beschieting?
Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

00:00
 
Deel via: