Artikel

Zenuwachtige winkeldief bij juwelier

Op 14 oktober 2016 rond 10.10 uur slaat een brutale winkeldief zijn slag bij juwelier Wijffels aan de Noordstraat in Terneuzen.

Zaaknummer:
2016267331
Datum delict:
14-10-2016
Plaats delict:
Terneuzen

De man wordt te woord gestaan door een medewerkster en vraagt informatie over diverse gouden sieraden. Hij gedraagt zich zenuwachtig. Dat is een reden voor de winkelmedewerkster om haar sieraden extra in de gaten te houden. Na tien minuten verlaat de man de zaak weer zonder een aankoop te doen. In de tussentijd heeft hij echter wel kans gezien om een drietal gouden sieraden, ter waarde van ongeveer 3.000 euro, mee te nemen.

Signalement
De dief is een kale blanke man van ongeveer vijftig jaar oud. Hij ziet er verzorgd uit en spreekt accentloos Nederlands. Hij draagt een lichtkleurige trui met horizontale strepen erop en een spijkerbroek. Op de beelden lijkt het of de man in de gaten heeft dat hij gefilmd wordt, want hij probeert zijn gezicht te bedekken. Ondanks dat hoopt de politie toch dat er iemand is die de man (her)kent.

Vragen
De politie hoopt op uw hulp bij het oplossen van deze zaak. Wie (her)kent de man die op de beelden staat? Bel dan met de politie: 0800-6070.

Deel via: