Nieuwsbericht

Auto ramt pui en rijdt winkelcentrum in

Een auto is donderdagnacht iets na halfvier ingereden op juwelierszaak Anny van Buul in de Helfheuvelpassage in Den Bosch. Een maand geleden gebeurde dat ook al. Toen werd er niks buitgemaakt. Ook nu lukte het de daders niet om binnen te komen. Ze vertrokken dan ook weer zonder buit.

Verzenden
Een auto is donderdagnacht iets na halfvier ingereden op juwelierszaak Anny van Buul in de Helfheuvelpassage in Den Bosch.
Net als vorige maand hebben de daders eerst de hoofdpui van het winkelcentrum in den Bosch geramd. Vervolgens zijn ze door de passage naar de juwelier gereden. Daar ramden ze een roldeur. De ravage is weer groot.

De schade aan de hoofdpui was na de ramkraak van vorige maand nog niet hersteld. Er was nog sprake van een noodpui. De auto waarmee de daders de winkelpassage binnenreden, hebben ze in de passage achtergelaten. Vermoedelijk zijn ze er op een scooter vandoorgegaan.
Deze week heeft de manager van het winkelcentrum nog een gesprek gehad met de gemeente. Daarin werd onder andere gesproken over het plaatsen van een paal vlak voor de ingang, zodat auto's niet over de stoep tegen de pui kunnen rijden.

Deel via:

Meer misdaadnieuws