Nieuwsbericht

Dode en schietpartij bij woningoverval in Arnhem

Bij een woningoverval aan de Limburgsingel in Arnhem is een dode gevallen. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Volgens de Gelderlander gaat het om een woningovervaller die is aangereden door een slachtoffer. Bij het incident zijn ook schoten gelost. Of er arrestaties zijn verricht, is nog onbekend.
Een bezorger zou volgens buurtbewoners een pizza bij een woning aan de Limburgsingel hebben bezorgd. Mensen kwamen uit het huis rennen en zeiden dat ze overvallen waren. Met het busje van de pizzabezorger gingen ze achter de overvaller aan. Die zou hebben geschoten en het busje hebben geraakt. De bestuurder reed hem aan, wat de overvaller zijn leven zou hebben gekost.

'De politie kreeg rond 21.30 uur een melding binnen van een mogelijke woningoverval met twee daders. Ter plaatse troffen agenten een dode man aan', vertelt de politiewoordvoerder.

'De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. De politie doet nu onderzoek naar de rol van die man bij het incident, de doodsoorzaak en wat er precies gebeurd is.'

De slachtoffers van de overval zouden volgens mensen in de buurt een horloge van 30.000 euro hebben aangeboden op Marktplaats.

Gebied afgezet
Het gebied rondom de Limburgsingel is afgezet. Vanwege het onderzoek is een groter gebied afgezet.

Deel via:

Meer misdaadnieuws