Nieuwsbericht

Dood Amsterdamse dj Djordy zeker vergismoord

De aanslag die op 8 oktober vorig jaar het leven kostte aan de 31-jarige dj Djordy Latumahina is volgens de Amsterdamse recherche en het openbaar ministerie (OM) zeker een vergismoord.
Arrestatieteams deden dinsdagochtend in alle vroegte invallen in Aalsmeer en andere plaatsen in de omgeving van de hoofdstad en arresteerden vijf personen, die van betrokkenheid bij de moord worden verdacht.
’DJ Djordy’ werd geliquideerd in een parkeergarage van een appartementencomplex aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam, waar hij met zijn vriendin en tweejarige dochtertje woonde. Latumahina was vrijwel op slag dood, zijn vriendin Cher Risha raakte zwaargewond en is nog altijd aan het revalideren. Hun dochtertje was ooggetuige van de vergismoord.

Gruwelijke misrekening
De politie en het openbaar ministerie hielden in eerste instantie alle mogelijkheden open, maar stuitten al snel op sterke aanwijzingen dat de aanslag een gruwelijke misrekening van de daders was. Djordy en zijn vriendin reden in dezelfde zwarte Mini als een inwoner van het complex, die contacten onderhoudt met personen uit het criminele milieu. De vriendin van deze persoon vertoont enige gelijkenis met de vriendin van Djordy.

De daders stonden in de parkeergarage te wachten en moeten hebben gedacht dat hun doelwit in de zwarte Mini zat. Djordy Latumahina had geen schijn van kans toen hij met een automatisch vuurwapen werd doorzeefd.

Deel via:

Meer misdaadnieuws