Nieuwsbericht

Drugsbende opgerold, zes arrestaties

De politie heeft zes arrestaties verricht bij een onderzoek naar een drugsnetwerk in de regio Utrecht. Hierbij zijn onder meer twee hoofdverdachten uit Utrecht en Den Dolder aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. De recherche had een onderzoek ingesteld na een tip over de drugshandel van de mannen. Ze waren onder meer actief in de gemeenten Utrecht, De Bilt en Zeist. Vrijdagavond leidde het onderzoek naar een geplande actie in Utrecht, waarbij een 25-jarige man uit Den Dolder op heterdaad werd betrapt en aangehouden. Na die arrestatie is zijn huis doorzocht. Hierbij zijn geld, telefoons, een auto en verwerkingsmateriaal voor drugshandel in beslag genomen.

Dezelfde avond is de tweede verdachte, een 29-jarige man uit Utrecht, aangehouden op de C. de Haasweg in Bilthoven. Ook zijn auto is ingenomen, evenals een derde voertuig dat door de verdachten werd gebruikt.

Zaterdag zijn nog eens vier verdachten gearresteerd. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen. De 25- en 29-jarige hoofdverdachten zijn gisteren voorgeleid en blijven voorlopig vastzitten.

Deel via:

Meer misdaadnieuws