Nieuwsbericht

Medewerker meegesleurd op motorkap auto winkeldief

Een medewerker van de Albert Heijn aan de Kapittelweg in Hilversum is gisteren aangereden door een winkeldief. De 59-jarige verdachte sleurde de medewerker meters mee op de motorkap van zijn auto.
De medewerker raakte lichtgewond en was enorm geschrokken. Volgens zijn collega gaat het goed met hem. De verdachte, een Hilversummer, is aangehouden.

Winkeldieven
Rond 13.00 uur zag de medewerker van de supermarkt aan de Kapittelweg dat twee, voor hem bekende, winkeldieven de supermarkt binnenliepen. Het stel, een man en een vrouw, had eerder boodschappen gestolen.

Bij het afrekenen besloot de medewerker hen aan te spreken, waarop de man vluchtte naar zijn auto. De medewerker rende erachteraan en ging voor zijn auto staan, maar de verdachte trok zich hier niets van aan.
Motorkap
Hij reed de medewerker aan, die vervolgens op de motorkap van de auto belandde en tot aan de T-splitsing op de Kapittelweg werd meegesleurd. Daar kwam de auto tot stilstand en kon het slachtoffer van de auto afkomen.
Omstanders hadden ondertussen gebeld met de politie, waardoor de verdachte direct kon worden aangehouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Deel via:

Meer misdaadnieuws