Nieuwsbericht

Meer dan tien keer geschoten op kapperszaak

Er is in de nacht van donderdag op vrijdag meer dan tien keer geschoten op een kapperszaak aan de Kesterenlaan in Breda. Een woordvoerder van de politie heeft het over meer dan tien kogelgaten in de gevel en de winkelruit. De eigenaar van de zaak noemt het aantal van zestien schoten. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt.
De eigenaar van de zaak, Allure Barbershop, heeft tegenover de politie verklaard 'geen idee te hebben waarom er op zijn zaak geschoten is'. "Feit is wel dat panden vaak niet zomaar worden beschoten, maar het kan natuurlijk een lukrake actie zijn", aldus de woordvoerder van de politie.

Het onderzoek van de politie in en bij het pand is volgens een woordvoerder iets na zeven uur vrijdagochtend bijna afgerond. Hierbij werd een speurhond ingezet. Er zijn onder meer kogelhulzen veiliggesteld.

Tussen twee en drie uur donderdagnacht kwamen bij de politie verschillende meldingen uit het stadsdeel Haagse Beemden binnen van mensen die schoten hadden gehoord. Het was volgens een woordvoerder vervolgens nog lastig om de precieze plek van de schietpartij te vinden. Uiteindelijk kwam de politie uit bij de kapperszaak aan de Kesterenlaan.

Deel via:

Meer misdaadnieuws