Nieuwsbericht

Mogelijk drugslab gevonden in recreatiepark Kruininger Gors

Op recreatiepark Kruininger Gors in Oostvoorne is maandagmiddag vermoedelijk een drugslaboratorium aangetroffen. De politie heeft vier mannen aangehouden. Mensen die op het park zijn, krijgen het advies om hun ramen en deuren gesloten te houden, vanwege de lucht die van het drugslab afkomt. Onbekend is nog om welke chemicaliën het gaat. De politie en de brandweer doen onderzoek naar het spul. De verwachting is dat het onderzoek uren in beslag gaat nemen.

'Een pandje'

Het lab zit in een pandje, midden op het terrein, zegt een woordvoerder van de politie. Twee chalets in de buurt van het pand zijn ontruimd. Enkele buren van het park roken wel een zwavelachtige lucht. "Ik kwam net van school fietsen met de kinderen", zegt een vrouw tegen onze verslaggever. "Ik zag een meneer met z'n handen op z'n rug geboeid afgevoerd worden. Zwaar tegenstribbelend."
De vrouw vervolgt door te zeggen dat ze even later ook een man afgevoerd zag worden die ze kort ervoor nog 'vriendelijk gedag' had gezegd: "Ik ben snel weggegaan met de kinderen."

Het verbaast de vrouw dat er een drugslab is ontdekt: "Ik heb nooit verdachte types hier gezien."

'We weten van niets'

De eigenaar van het park wil nog niet reageren. Het enige dat hij kwijt wil is dat ze zijn overvallen door de situatie: "De hele situatie zou zomaar mee kunnen vallen. We moeten afwachten."

Deel via:

Meer misdaadnieuws