Nieuwsbericht

Politie vindt per toeval zware crimineel achter douchegordijn

De politie heeft vorige week per toeval een zware crimineel gevonden in Buitenveldert. De politie ging afgelopen woensdag eigenlijk af op een melding van huiselijk geweld, schrijft de eenheid Zuid-Buitenveldert op Facebook. Een buurtbewoonster belde 112 omdat ze mensen hoorde vechten.
Een agent ging op verkenning, en kwam uit bij een donkere woning. Er brandde geen licht, maar met zijn zaklamp kon hij zien dat het een enorme rommel was. De deur bleek niet afgesloten, waarop hij naar binnen trad. In de keuken, woonkamer en toilet vond hij niets. Aangekomen in de badkamer besloot hij toch maar even het douchegordijn opzij te schuiven. Daarop kwam een grote man tevoorschijn, die op de agent sprong.

Met drie man versterking is de man, die zich zwaar verzette, uit de badkamer gehaald. Hij bleek een zware crimineel, die gezocht werd voor verschillende misdrijven, en als gewelddadig en vluchtgevaarlijk genoteerd stond.

Rotzooi
Later bleek overigens dat de buurtbewoonster zich had vergist in de nummering van haar flatgebouw. Het geluid dat zij hoorde - en later niet ernstig bleek - was afkomstig uit een heel andere woning.

Het appartement waar de crimineel zich verschanste was het gewoon een rotzooi. De oorspronkelijke bewoners waren op dat moment niet thuis. De man was het huis binnengedrongen omdat hij de sirenes hoorde, en dacht dat de politie hem op de hielen zat.

Deel via:

Meer misdaadnieuws