Nieuwsbericht

Zoon (18) baas No Surrender opgepakt

De politie heeft de 18-jarige zoon van No Surrender-baas Henk Kuipers uit Emmen opgepakt. De tiener wordt verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving, ook wel gijzeling genoemd, en openlijke geweldpleging. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie Noord-Nederland aan De Telegraaf. De man uit Emmen zit vast onder volledige beperkingen. Het OM wil daarom geen details geven over de verdenking. Henk Kuipers is de nieuwe leider van motorclub No Surrender, sinds Klaas Otto officieel is gestopt. Hij is momenteel wekelijks te zien in het programma Captain Henk van PowNed. Daarin komt zijn zoon ook geregeld

De clubleider lijkt pal achter zijn zoon te blijven staan. Op Facebook heeft hij zijn profielfoto veranderd naar een kiekje van de trotse vader met zijn 18-jarige zoon. Ook plaatst hij een foto van een twee leeuwen, met daarop de tekst „We are family. We hunt together, we eat together.”

Eerder dit jaar werd het clubhuis van No Surrender in Emmen gesloopt en met de grond gelijk gemaakt.

Politie en justitie in het Noorden onderzoeken onder andere enkele ‘bad standings’ binnen de afdelingen van de motorbende in het Noorden. Deze krant onthulde eerder al dat vorig jaar november leden van de club van een 47-jarige Groninger en oud-lid de vingers af dreigden te knippen. Ook werd gedreigd dat zijn tatoeages met een strijkijzer zouden worden gebrand. De man werd zwaar mishandeld en halfnaakt in een bos achtergelaten.

Deel via:

Meer misdaadnieuws